Skip to content

Over ons

Examens

Om je rijbewijs te halen moet je eerst een theorie-examen afleggen. Nadat je dat hebt gedaan mag je praktijkexamen gaan doen. Maar je moet je theorie-examen met voldoende afronden voordat je praktijkexamen mag doen.

Dus wacht niet te lang en begin zo snel mogelijk met je theorie! Voor meer informatie over verkeerstheorie en het praktijkexamen kun je klikken op onderstaande afbeeldingen.

De examenplaats is in Bergen op Zoom.

Waar staan wij voor?

Een goede rijopleiding kiezen is niet kijken waar de lessen het goedkoopst zijn maar het is een investering in je eigen veiligheid. Het gaat erom dat je veilig, zelfstandig en verantwoordelijk leert rijden. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de anderen weggebruikers. De ene rijschool hanteert een wat duurdere lesprijs, de andere rekent wat meer voor een examen of bij weer een andere ben je verplicht na een examen nog een x-aantal lessen te nemen, kortom aan het einde van de rit scheelt het meestal niet veel. Wees daarom verstandig en laat je gezond verstand werken en investeer in een goede rijopleiding!

Voor meer informatie over de manier van opleiden, kunt u terecht bij onze partners, deze kunt u vinden onderaan de webpagina onder het kopje partners. Uiteraard kunt u voor vragen ook contact met ons opnemen via 06-22163005.

BETAALBAAR JE RIJBEWIJS HALEN?