Skip to content

Autorijschool Succes

Meer dan 70 jaar een familiebedrijf

Autorijschool Succes is al meer dan 70 jaar een dynamisch familiebedrijf op Goeree- Overflakkee. Bij ons staan de klant, eerlijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

De praktijklessen volg je bij ons altijd met dezelfde rijinstructeur en in dezelfde auto. De instructeur is Jaco Breeman geboren in 1967 te Sommelsdijk. Onze auto is een nieuwe, rookvrije Ford Puma 1.0 ST-line 125pk met allerlei extra’s zoals o.a.: airconditioning, ingebouwde navigatie, voorruitverwarming, enzovoort.

Dit alles om het rijden voor de leerlingen zo comfortabel mogelijk te maken. Wij lessen in plaatsen over het hele eiland Goeree-Overflakkee, van Ooltgensplaat tot Ouddorp. 

Waar wil je lessen?

Autorijschool Succes lest uiteraard in de oude vertrouwde Flakkeese dorpen: Ooltgensplaat, Achthuizen, Den Bommel, Oude-Tonge, Nieuwe-Tonge, Stad a/h Haringvliet,  Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland, Herkingen,Melissant, Stellendam, Goedereede, Ouddorp. 

Kortom, Succes is te vinden op het hele eiland Goeree-Overflakkee. Maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld leerlingen vanuit Bruinisse kunnen ook bij Autorijschool Succes terecht.

Woont u iets verder weg? Op ongeveer 25 minuten afstand en vraag u af of u bij ons terecht kunt? Neem dan contact op via 06-22163005

Personen die al jaren hun rijbewijs hebben en even de regels willen opfrissen of mensen die moeten worden gekeurd, zijn natuurlijk ook van harte welkom! Wij zullen u leren om te rijden in het hedendaagse drukke verkeer en u zult merken dat na een paar lessen het vertrouwen weer terugkomt en u weer vol zelfvertrouwen achter het stuur kunt.

0
meer dan 70 jaar ervaring
0
leerlingen geslaagd
0
gemiddeld aantal lessen

Waar staan wij voor?

Een goede rijopleiding kiezen is niet kijken waar de lessen het goedkoopst zijn maar het is een investering in je eigen veiligheid. Het gaat erom dat je veilig, zelfstandig en verantwoordelijk leert rijden. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de anderen weggebruikers. De ene rijschool hanteert een wat duurdere lesprijs, de andere rekent wat meer voor een examen of bij weer een andere ben je verplicht na een examen nog een x-aantal lessen te nemen, kortom aan het einde van de rit scheelt het meestal niet veel. Wees daarom verstandig en laat je gezond verstand werken en investeer in een goede rijopleiding!

Voor meer informatie over de manier van opleiden, kunt u terecht bij onze partners, deze kunt u vinden onderaan de webpagina onder het kopje partners. Uiteraard kunt u voor vragen ook contact met ons opnemen via 06-22163005.

BETAALBAAR JE RIJBEWIJS HALEN?